Velg en farge og klikk på pultene som skal høre til gruppen. Klikk igjen for å fjerne fargen.
Klassekart
Velg en farge og klikk på pultene som skal høre til gruppen. Klikk igjen for å fjerne fargen.
Glemmer du passordet, er koden den eneste måten å få tilbake klassene på. Klasser du har delt, kan kolleger dele med deg igjen. Skriv den ned eller last den ned, og legg den et trygt sted.